Κατασκευη Ιστοσελιδων

Posted in Construction

 • κατασκευή Ιστοσελίδων

  Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν είναι το web design που βλέπετε. Μια ιστοσελίδα σχεδιάζετε για έναν συγκεκριμένο στόχο, να καταφέρνει να μετατρέπει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες ή leads για μετέπειτα αξιοποίηση.

  Οι εφαρμοσμένες τεχνικές κατά την κατασκευή των ιστοσελίδων μας, σας δίνουν το προβάδισμα που χρειάζεστε σε όλα τα επίπεδα. Η εμφάνιση, η λειτουργικότητα, αλλά και το πώς προσελκύει το κοινό σας ώστε να προχωρήσουν περαιτέρω. Πώς εμφανίζετε, πως λειτουργεί και πως προσελκύει το κοινό σας, είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αποτελεσμάτων.

  Η δημιουργική μας ομάδα ειδικεύετε στο να γεφυρώνει μοναδικά την λειτουργικότητα και τη εμφάνιση των ιστοσελίδων μας.Η Ingenious Solutions είναι ειδικευμένη σε διαδικτυακές εφαρμογές, για ένα ευρύ φάσμα πελατών.Χρησιμοποιήστε την εμπειρία μας προς όφελος σας και έχετε την δυναμική Ιστοσελίδα σας έτοιμη μέσα σε 15 ημέρες.

  Μέσα στο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας περιλαμβάνονται επίσης:

  • Σε κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας , γίνετε εκτενέστατη μελέτη για το όνομα (Domain name) που πρέπει να έχει ο διαδικτυακός σας τόπος. (Εάν δεν έχετε ήδη ένα)
  • Σας δίνουμε δωρεάν το Domain Name για ένα χρόνο.
  • Ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενία σε γρήγορους servers.
  • Στην ιστοσελίδα θα έχει γίνει η βασική βελτιστοποίηση για της μηχανές αναζήτησης
  • Καταχώρηση της σε 100 online καταλόγους για πρόσθετη επισκεψιμότητα
  • Σύνδεση με Google Analytics ( το Google Analytics, συνδέετε με την Ιστοσελίδα σας) και ρύθμιση του για αυτόματες εβδομαδιαίες αναφορές σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, για επισκέψεις, Χώρες επισκεπτών, πόλεις αλλά και ποιες ή όχι σελίδες παράγουν πωλήσεις.
  • Σύνδεση με Webmaster Tools για αξιολόγηση από τις τρεις μεγάλες μηχανές αναζήτησης Google,Yahoo,Bing
  • Στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο Facebook μπορούμε να σας αναγγείλουμε σε 1000δες μέλη, αλλά δεν θα το κάνουμε γενικά και αόριστα, γιατί γίνετε ενοχλητικό Spam με αρνητικά αποτελέσματα. Αντίθετα θα βρούμε το target group που απευθύνεστε και θα κάνουμε post συγκεκριμένα.
  • Θα δημιουργήσουμε μέσα στο facebook μια ιστοσελίδα με αρχικό περιεχόμενο και θα σας εκπαιδεύσουμε (2 ώρες) για αυτό.
  • Έχουμε άμεση επαφή και μετά από την παράδοση του Site θα είμαστε δίπλα σας συνέχεια για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την ιστοσελίδα σας και να παράγει για εσάς. Σας εκπαιδεύουμε 5 ώρες σε όσα πρέπει να γνωρίζετε και να εργάζεστε με αυτοπεποίθηση στην ιστοσελίδα σας.
  • Στην περίπτωση που δεν θέλετε να ασχολείστε ή δεν μπορείτε, μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση της ιστοσελίδας σας.
  • Η τεχνική υποστήριξη είναι για ένα χρόνο παίρνοντας backup τακτικά και ιδίως της περιόδους αιχμής, ακόμη πιο τακτικά. Τους πρώτους 5 μήνες είναι δωρεάν. Εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παράδοση του έργου.
  • Επιπλέον σας δίνουμε 75€ δώρο για την καμπάνια σας σε Google Adwords (Εφόσον έχετε αναλώσει 25€ σε διαφήμιση).
  Εαν εχετε ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε ανακατασκευή ιστοσελίδας περιορίζοντας το budget κατασκευής δείτε περισσότερα εδώ
  Ο συνδυασμός κατασκευής αλλά και προώθησης από εμάς σας δίνει το πλεονέκτημα , ότι παραλαμβάνετε ένα website που μπορεί να προωθηθεί άμεσα χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.Μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα στο τηλέφωνο 211-0-125583 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις προσαρμοσμένες για εσάς.
 • Φορμα Επικοινωνιας

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

  Όνομα(*)
  Invalid Input

  Email(*)
  Invalid Input

  Σταθερό τηλέφωνο(*)
  Invalid Input

  Η ιστοσελίδα σας (www.example.com)
  Invalid Input

  Εκτιμώμενη Επένδυση σε €(*)
  Invalid Input

  Μήνυμα
  Invalid Input

  Καταχωρήστε τα γράμματα και αριθμούς.(*)
  Καταχωρήστε τα γράμματα και αριθμούς.
    ΑνανέωσηInvalid Input